Канген Вода

Поздравяваме те, че търсиш нова информация!

Именно тук ще намериш всичко важно, което трябва да знаеш за водата Канген!

Човешкото тяло е 70-75% вода и работата на всеки един орган или система пряко зависи от количеството и качеството на водата, която приемаме.

Водата Канген е алкализирана, богата е на антиоксиданти и хидратира тялото до шест пъти по-добре от всяка друга вода.

В тази секция ще разбереш:

  • Защо е важен киселинно-алкалния баланс;
  • Защо трябва да приемаме антиоксиданти;
  • Защо е важна хидратацията;
  • Как можем да ядем чиста храна;
  • Как можем да се избавим от токсичната битова химия;
  • Как влияе пластмасата на нас и на природата.

Надяваме се да ти бъдем полезни и да четеш с интерес. А в заключение ще напомним, че четирите основни фактора за здраве са вода, храна, въздух и движение.

С уредите за Канген вода ние успяваме да повлияем на два от тях и именно затова нашето мото е: „Промени водата, промени своя живот!“

Защото, когато човек е здрав, той има много цели и мечти. Но когато е болен, нищо друго няма значение и единствената цел е да бъде отново здрав!

Купи машина Канген

Купи машина Канген от Health hub!

Сигурни сме, че ще видиш множество реклами с призива: „Купи машина Канген”, но ние от Health hub държим да ти помогнем да вземеш информирано решение. Затова няма да те призоваваме да го правиш, а ще ти представим ползите от нашия продукт – уреда Канген.

Защо хидратацията е важна?

Както вече знаеш, хидратацията е изключително важна за всяко живо същество. Това е процес на снабдяване на тялото ти с необходимото количество вода за поддържане на неговите физиологични функции. Например – регулиране на температурата и електролитния баланс, транспортиране на хранителните вещества, филтриране на токсини и много други.

Дори можем да кажем, че тя е жизненоважна за твоето здраве и добро състояние. Без вода не само твоят живот, но и този на планетата, би бил немислим.

Какво представлява pH?

Когато правиш своя избор, е важно да обърнеш внимание на киселинно-алкалния баланс, известен още като pH. Поддържането му в балансирани граници е важно за имунната система, клетъчната функция, храносмилането и всички други функции в организма.

Консумирането на вода помага за отстраняване на киселините от тялото и поддържане на баланса. Но тук не всеки вид може да помогне да постигнеш това.

Водата е комбинация от кислород и водород. Нивото на pH варира между 0 и 14, като определя дали е кисела, неутрална или алкална. Числото 7 се счита за неутрално или балансирано между киселинно и алкално. Когато по скалата pH е под 7, тя се определя като „киселинна“, а ако е над 7 – за „алкална“.

Според насоките на Световната здравна асоциация, чешмяната вода трябва да бъде 6,5 и 8,5. За съжаление стойността на pH в България пада много под тази граница. Обикновено се движи в диапазона от 4,3 до 5,3, в зависимост в кой град живееш и какво е състоянието на ВиК мрежата.

Какви са предимствата?

Дотук ти дадохме отговор на някои от най-често задаваните ни въпроси. Ако вече се замисляш за призива: „„Купи машина Канген”,значи сме ти помогнали да научиш нещо повече за този иновативен уред.

Но, ако още се колебаеш, не бързай да си правиш заключение. Машините Канген ще ти предоставят множество предимства като:

Подобряване на хидратацията.

Едно от основните предимства на водата Kangen са нейните превъзходни хидратиращи свойства. Алкалната й природа ще помогне на тялото ти да абсорбира водата по-ефективно, като гарантира, че клетките получават всичко необходимо, за да функционират правилно.

Тове ще се отрази и на цялостното ти здраве – ще подобри енергийните нива, кожата ти ще стане по-чиста и сияйна, ще се чувстваш винаги бодър.

Антиоксидантни свойства.

Благодарение на уникалната си технология, водата е обогатена с отрицателно заредени йони, известни като антиоксиданти. Те помагат за неутрализирането на вредните свободни радикали в тялото, които често са свързани със стареенето и различни хронични заболявания.

Чрез намаляване на оксидативния стрес не само ще подобриш здравето си и ще се пребориш с умората, но и ще изглеждаш по-добре.

Балансиране нивата на pH.

Поддържането на леко алкален баланс в тялото е от съществено значение за оптималното здраве. Много учени смятат, че киселинната среда потенциално може да доведе до различни здравословни проблеми.

Алкалната природа на водата Kangen помага за неутрализиране на киселинността, като насърчава по-балансирано ниво на рН.

Подобрява храносмилането.

Някои проучавния доказват, че чрез намаляване на киселиността в стомаха се подобрява функцията на храносмилателната система. Интересен факт е, че в тях 98% от участниците, приемащи алкална вода, са усетили облекчение и подобряване на храносмилането още след първата седмица на приема.

Затова и много лекари я препоръчват на хората с храносмилателни проблеми.

Детоксикация.

Смята се, че Канген водата подпомага изхвърляне на токсините от тялото. Нейните алкални свойства помагат за неутрализиране и отстраняване на киселинни отпадъчни продукти, които се натрупват в тялото с течение на времето.

Този процес може потенциално да подпомогне черния дроб и бъбреците в техните естествени функции за детоксикация.

А ти какво мислиш за машините Канген?

Вероятно вече разбираш, защото повечето реклами те призовават с: „Купи машина Канген”. Ние както вече ти обещахме – няма да го правим.

Ако искаш да водиш по-здравословен живот, свържи се с нас на телефон: +359 884 555 055 и +359 896 481 868 и с радост ще отговорим на въпросите ти!